profeten.blogg.se

Observationer om dagens Sverige.

Vänsterhat.

Kategori: Profeten

Vänstervåldet är någonting förfinat, för människor förnekar att den finns. Vi har dom utsträckt över hela vårat land, vänstermänniskor som brukar både verbalt och fysiskt våld mot sina medmänniskor.

Dessa människor är såklart sverigevänner, vänsterns hatade fiende. Sverigevänner får om och om igen höra samma gamla ord mot sig, att vi är "rasister" och "fascister" - termer som slängs runt av människor som inte ens förstår innebörden av orden. Om du vill sätta broms för en ohållbar invandring som slår hårt mot vårat land, så hatar du invandrare, så simpelt är det i vänsterns hjärnor. Sammanbandet är uppenbart, men endast för dom. Jag förstår inte om detta beror på att dom är naiva eller om det är fruktan att dom själva blir rasister för att dom ser en sanning i vitögat.

I ett land där vi har mer och mer arbetslösa som behöver stöd, så vinner vi ingenting på att kasta mer människor ner i samma hål, det ända vi får är mer människor som behöver ännu mer stöd, men detta faktum är något som vänstern blundar för. Dom vill att alla pengar som vi tjänar skall rinna ut lika snabbt igen, tills vi inte längre kan betala för någon, och när det tillfället, vem kommer få skulden? Du vet lika mycket som jag att det är vi svenskar som kommer bli syndabocken av vänstern för fallet. Folk kommer vakna för eller senare, men snart är det för sent. Vi måste vakna upp nu om vi vill stoppa denna karusell.

Termen fascist slängs också ut tveklöst av vänstern mot motståndare, dom tror att sverigevänner skulle ha någon gömd agenda att ta över Sverige, vilket är helt absurt. Vi vill det bästa för Sverige, och bevara vår demokrati till varje pris det går. Det är därför vi vill ha mer direktdemokrati på alla nivåer, det är meningen att vi, folket, skall kunna göras hörda mer effektivt än vad som händer nu. Att tala och blir hörda för en gångskull.

Hur långt ska hatet få gå, innan människor förstår att vänsterns diskriminering och hat är oaccepabelt och odemokratisk vilket strider mot deras egna ord och villkor.

Tänk kritiskt och avsluta aldrig kampen. // Profeten

Kommentarer


Kommentera inlägget här: