profeten.blogg.se

Observationer om dagens Sverige.

Feminister och censur.

Kategori: Profeten

Jag sitter här och ser hur det börjar ännu en gång. Kvinnor feminister mobiliserar för att anfalla och förtrycka yttrandefriheten. Vi har redan hört det innan, och nu är det dags igen.

Som ni kanske har läst eller hört dom senaste dagarna, så har en restaurang som heter Vendels Matrum bestämt sig att ta några bilder som feminister flockar sig över. Dessa kvinnor och män har gjort det sitt personliga uppdrag att nu förstöra företagets image och Vendels namn, detta försöker dom göra igenom att uppmana TV4 till bojkott samt att anmäla reklamen som stötande.

Yttrandefriheten - Denna frihet kommer ofta i andra hand när människor känner sig "kränkta" och jag använder ordet kränkta lätt, ty dessa människor är villiga att "ta strid" mot allt och alla som vägrar stötta deras slutmål. Denna frihet innebär att vi skall ha rättigheten att skapa konst, och uppvisa den reklam vi vill. Denna rättighet, något som vi tar för givet, slaktas för att minoriteten känner sig utsatt av en ensam man. Ofta undrar jag hur dessa feminister skulle känna sig om dom gick igenom ett museums hallar, och såg alla dessa statyer av män och kvinnor som är nakna. Skulle dom känna sig kränkta av detta? Om dom kände sig kränkta av detta, skulle vi vara tvingade att kasta ut dessa konstverk, för att någon känner sig träffad? Självklart inte, men för vissa så skulle det vara ett "steg frammåt" för "jämlikheten" samtidigt som det skulle vara en skam för friheten.

Jag kan tänka mig att dessa feminister skulle säga "Men det är annorlunda!". Är det? - Nej, det är det inte. Det är en kvinnlig eller manlig kropp, precis som i Vendels fall. Skillnaden är den personliga (subjektiva) uppfattningen av dessa konstverk av männen och kvinnorna som ser dom. Ens egna uppfattning av konst kan man såklart uttrycka, men detta går längre än så. Detta är kvinnor som har bestämt sig för att dom vill vara med i bilden med kläderna dom bär. Ska feministerna tvinga dessa kvinnor att göra ett annat val i livet, än det dom vill? Förtryck i sin sanna anda.

Dessa förtryck av individens fria val av både yrke och yttrande är en skam, allt i namnet för en ensidig kamp, kallad feminism. Det är dags att vakna upp och förstå att dessa människor har en agenda, en agenda som inte behöver baseras på likhet, utan att gynna den ena över den andra.

Glömde jag nämna att det finns en liknande bild på en man som skäms över sin kropp medans han blir avmålad? Det finns en anledning att den inte blir lika uppmärksammad av feminister, och det är att den kan inte föra deras agenda.

Tänk kritiskt och avsluta aldrig kampen. // Profeten

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: